153 Kerstmis kleurplaten

Eerste kerstdag is de eerste dag van het kerstfeest en is altijd op 25 december. Eerste kerstdag wordt meestal thuis in familiekring gevierd. 's Avonds vindt er vaak een speciale avondmaaltijd een kerstdiner plaats. Kerstavond is de avond van 24 december, de avond voor Kerstmis. In sommige landen, onder andere in Scandinavië, vindt de kerstviering in huiselijke kring vooral op die avond plaats. Tweede kerstdag is op26 december en is de feestdag volgend op eerste kerstdag. In Noord-Europa is 26 december een feestdag, waarvan de naam vaak een vertaling is van tweede kerstdag. In landen van het Gemenebest wordt tweede kerstdag Boxing Day genoemd. In de rubriek Kerstmis staan vele kleurplaten over kerstmis. Zoek jouw leukste plaat uit en kleur hem zo netjes mogelijk in.


Bruynzeel Expression blik 72 kleurpotloden Koop je hier! Vandaag besteld morgen in huis!

Kleurplaten Kerstmis

De mooiste kleurplaten van Kerstmis (153 stuks) heb jij gevonden op deze pagina. Zoek de leukste en mooiste uit en kleur jouw mooiste kleurplaat in van Kerstmis (153 stuks) Alle kleurplaten van Kerstmis (153 stuks). Het is vandaag 25-01-2020 07:01:18 uur. Zoek de coolste en leukste kleurplaat van Kerstmis en kleur hem in.

Kleurplaten

Op jouwkleurplaten.nl kun je kleurplaten vinden gerankschikt in ruim 700 thema's. Dit is de thema pagina van Kerstmis. Een kleurplaat is over het algemeen een simpel motief in brede zwarte lijnen en is over het algemeen gedrukt op wit papier. Een kleurplaat is een tekening om in te kleuren met stiften of kleurpotlode. Hoewel ook steeds meer volwassenen kleurplaten kleuren, worden kleurplaten het meest ingekleurt door (jonge) kinderen. Soms zijn er kleurplaten welke je door middel van een nummersysteem moet inkleuren. Er zijn ook tekeningen welke bestaan uit genummerde punten die je eerst door middel van lijnen met elkaar moet verbinden. Al is het voor sommige lastig, het is de bedoeling dat je bij het inkleuren binnen de lijntjes blijft. Wist je trouwens dat kleurpotloden nog niet zo heel erg lang bestaan? Vroeger noemde je een kleurpotlood een markeerpotlood en pas sinds begin 1900 werden kleurpotloden gemeengoed en in europa onderdeel geworden van de cultuur.

jouw kleurplaten
Op jouwkleurplaten.nl vind je ruim 15.000 kleurplaten. Elke kleurplaat die je maar wenst kun je hier terug vinden. Zoek jouw kleurplaat via de zoekbalk, of bekijk de verschillende thema's. Jouwkleurplaten.nl is de kleurplaten site van Nederland. Heel veel tekenplezier!